Financial Controller @RenaultGroup Financial Controller @RenaultGroup

Financial Controller @RenaultGroup

Suntem o echipă în creștere, cu peste 300 de persoane repartizate în două locații: București și Mioveni.

În rolul de Controlor de Gestiune suntem Business Partner pentru clienți și suport în luarea deciziilor strategice, la nivel de Renault Group. 

Lucrăm cu clienții din internațional, în special Franța dar și Spania, Portugalia și alte țări.

Având in vedere diversitatea meseriilor din companie, asigurăm controlling-ul pe o sferă largă de domenii cum sunt Inginerie, Logistică, Fabricație, Comercial, Cumpărări, etc.

Extragem informații din baze de date și sisteme (de exemplu, lucrăm cu SAP) și construim bugete previzionale împreună cu clienții.

Pentru fiecare meserie consolidăm, analizăm și prezentăm rezultatele financiare lunare la nivel de Grup, pe brand-uri și zone (cu acoperire worldwide). În același timp, ne asigurăm de rentabilitatea investițiilor Renault Group.

Livrăm clienților noștri analize care să îi ajute să ia cele mai bune decizii, ceea ce presupune un dialog permanent cu clienții noștri, în franceză și engleză. Suntem cu toții interesați să avem clienți mulțumiți.

Creăm reporting-urile noastre folosind Excel și Power Point și suntem preocupați de standardizarea activității și automatizarea task-urilor repetitive. Pentru aceasta avem o divizie IT dedicată echipei Finance.

Curioși să ne descoperiți și dincolo de cuvinte? Click & Play si apoi verifica posturile disponibile aici.

Financial Controller @RenaultGroup

Alte articole

La caravane des ètudes et des carrières francophones en Roumanie 2023-2024 La caravane des ètudes et des carrières francophones en Roumanie 2023-2024
La caravane des ètudes et des carrières francophones en Roumanie 2023-2024
Let’s Talk HR Let’s Talk HR
Let’s Talk HR
Angajatori de Top Angajatori de Top
Angajatori de Top