Diversitate și incluziune

Diversitate si incluziune Diversitate si incluziune

Life@RG

Fiecare dintre noi este unic. Împreună alcătuim o Echipă unică și, în fiecare zi, provocăm limitele convenționale și redefinim status-quo-ul pentru a construi soluțiile de mobilitate ale viitorului.

Cum reușim asta?

Ne bazăm unii pe alții, pe experiența fiecăruia dintre cei 15.000 de colegi, pe aspirațiile și valorile lor, precum și pe pasiunea pe care o împărtășim cu toții pentru industria în care lucrăm.

În Renault Group România ne bucurăm să avem alături de noi colegi de 19 naționalități, din 5 generații diferite, în proporție de 32% femei, cu toții „dând viață” întregului spectru de meserii ce implică producția unui automobil.

Susținem diversitatea și asta ne face mai puternici.  Promovăm oportunități egale de angajare, indiferent de vârstă, rasă, sex, religie, orientare sexuală, naționalitate, stare civilă, dizabilitate, identitate de gen etc.

Beneficii și recunoaștere

Beneficii și recunoaștere

Suntem alături de tine și te susținem, atât în evoluția profesională, cât și în evenimentele importante din viața ta.

Pachetul de beneficii Renault Group include numeroase avantaje care ne ajută pe noi toți să ne simțim apreciați și în siguranță: o asigurare de sănătate unică pe piața din România, prime pentru rezultate deosebite, zile libere și sprijin financiar pentru evenimentele importante din viața ta, discount-uri speciale la produsele companiei sunt doar câteva dintre ele.

Life, Work & Balance

Life, Work & Balance

Ești cu adevărat împlinit atunci când reușești să obții atât succesul profesional, cât și o viață personală armonioasă.

În echipa noastră vei găsi zi de zi un mediu de lucru flexibil și deschis, bazat pe cooperare, care îmbină telemunca cu prezența fizică la birou astfel încât să te ajute să performezi și să îți permită ca, după orele de lucru, să ai toată energia necesară pentru a te bucura de toate momentele importante din viața ta.