Programe pentru elevi și studenți

Programe elevi Programe elevi

Mai mult decât experiență de practică.

Experiență completă automotive Renault.

Fie că ești elev/ă sau student/ă, în echipa noastră poți lua startul în cariera ta din pole position! Într-o industrie atât de dinamică precum cea auto, meseriile viitorului despre care se vorbește atât de mult sunt deja aici. Dacia susține învățământul profesional dual și se implică în dezvoltarea generațiilor viitoare.

Timp de 3 ani, elevii își urmează pasiunile tehnice alături de specialiștii din uzinele Dacia, unde învață o meserie și intră în contact cu domeniul industrial.

În prezent, peste 350 de elevi ai celor două licee partenere – Liceul Tehnologic Astra Pitești si Liceul Tehnologic Construcții de Mașini Mioveni - își dezvoltă competențele, pun în practică teoria învățată la școală și deprind lucrul în echipă sub îndrumarea specialiștilor din cadrul Uzinei Mecanica și Șasiuri Dacia, Uzinei Vehicule Dacia și Direcției Matrițe Dacia.

Susținem de doi ani în școli și licee proiectul Nextlab.Tech – competiția națională în care elevii învață să creeze roboți

Drive Your Future

În cadrul programului Drive Your Future, Renault Group Romania oferă oportunități de internship. În 2021-2023 am primit peste 450 studenți în diferite departamente, unde și-au aprofundat cunoștințele primite în facultate și au învațat lucruri noi de la oameni cu experiență.

De peste cinci ani participăm activ la dezvoltarea învățământului și la apropierea dintre mediul universitar și cel industrial. Între RGR și Universitatea Politehnica din București, Universitatea din Pitești, universitățile din Târgoviște, Iași, Cluj, Brașov, consolidăm parteneriate care implică atât cadrele didactice, cât și studenții.

Programul

Uni-Partnerships

Oferim expertiza noastră tehnică și material didactic universităților de profil, organizăm vizite si conferințe pentru studenți.

Programul

Excellence @Renault

Acordarea a 11 burse de excelență studenților de la Universitatea din Pitești, expresie a preocupării companiei pentru dezvoltarea talentelor provenite din comunitatea locală.

Programul

Student Employability

Dezvoltarea personală a studenților și creșterea încrederii în ei înșiși pentru a fi pregătiți să își înceapă cariera pe care și-o doresc.

Programul SHE

dedicat dezvoltării tinerelor, cu două dimensiuni

SHE Drives Science

Urmărim să creștem interesul tinerelor studente și absolvente pentru provocările unei profesii tehnice. Pe 10 iunie 2021 a avut loc online a 4-a ediție. Tinerele studente și absolvente au schimbat idei despre diversitate, și despre obstacolele întâlnite de femei în cariera. Proiectul va continua prin crearea în 2022 a She Science Community, o comunitate de tinere de viitor.

SHE Leads Tomorrow

Creat împreuna cu Fundația Leaders, în care 70 de studente și masterande din toată țara sunt implicate în proiecte pentru comunitate, traininguri, întâlniri cu mentori și cu alți oameni cu experiență, sub numele de Biblioteca Vie. Colegii noștril au contribuit cu experiența personală la transmiterea primelor noțiuni de leadership către aceste tinere. Proiectul, pregătit timp de mai multe luni, a avut loc în perioada iunie – iulie 2021, iar acum este în derulare cea de-a doua ediție ce se desfășoară în aprilie-mai 2022.