Dream. Join. Shine.

Dream. Join. Shine. Dream. Join. Shine.

Mediul de lucru Renault Group

Creștem frumos și strălucim împreună

Mediul de lucru Renault Group

Creștem frumos și strălucim împreună

De la relațiile între colegi, la cultura organizației noastre, la oportunitățile de dezvoltare și până la echilibrul între viața personală și cea profesională, avem grijă să încurajăm un mediu de lucru deschis, sigur și prietenos.

Diversitatea meseriilor

De câți specialiști e nevoie pentru a crea un automobil ?

Diversitatea meseriilor

De câți specialiști e nevoie pentru a crea un automobil ?

De noi toți! Suntem mândri să fim parte a companiei cu cea mai variată gamă de meserii din industria auto românească. În Echipa Renault Group vei întâlni toți specialiștii de care este nevoie pentru a crea un produs automotive, începând cu etapele de preproducție, producție, ajungând până la momentul învârtirii cheii în contact, adică la produsul finit.

Fiecare meserie este diferită și unică în felul ei, însă toți membrii echipei Renault Group împărtășesc aceeași pasiune, pentru mașini și pentru provocările pe care le oferă munca în acest domeniu.

Dezvoltare personală & profesională

Dezvoltare personală & profesională

Industria noastră este una dintre cele mai competitive și în care tehnologia este reinventată constant, iar asta este tocmai ce ne motivează în fiecare zi să fim mai buni.

Un sistem bine structurat ne ajută să ne dezvoltăm continuu atât prin programe de training tehnic și soft skills, programe de management al performanței și de mobilitate internă.

The Renault Way

În Renault Group ne unește pasiunea de a crea și de a oferi clienților noștri produse și servicii atractive, inovatoare. Ne aducem contribuția pentru satisfacerea clienților noștri și pentru a atinge rezultate  excepționale.

“Renault Way” este modul în care acționăm zi de zi și se bazează pe câteva principii: Ne iubim clienții, Spunem adevărul, Facem lucrurile simplu, Luăm decizii și ne aducem contribuția și Ne dezvoltăm împreună