Femeile din AUTO: de ce tehnologia rulează tot mai mult pe energie feminină Femeile din AUTO: de ce tehnologia rulează tot mai mult pe energie feminină

Femeile din AUTO: de ce tehnologia rulează tot mai mult pe energie feminină

„Este o lume a bărbaților.”

„Unele domenii nu sunt pentru femei.”

„Femeile nu se pricep la cutare sau cutare.”

Echipa Renault Group le-a invitat pe Cristina StănciulescuMara Coman, Noemi Meilman, Diana Cosmin și Ana Bîtu să descopere femeile angajate în companie. Într-o industrie percepută a fi potrivită mai degrabă pentru bărbați, aceste femei au reușit să depășească stereotipurile și și-au urmat pasiunea.

Da, există femei care creează mașini de la cap la coadă, având în vedere toate etapele necesare: tehnic, managerial, comercial, etc.

De data aceasta este rândul Dianei Cosmin să ne prezinte viziunea ei asupra egalității de gen, realitatea din Grupul Renault.

Realitatea este că vorbim despre incluziune și diversitate pentru că ele nu sunt doar normale, ci și extrem de eficiente pentru business și pentru societate”, punctează aceasta.

 

Mirela Canale, HR Business Partner la Renault Group, explică de ce prioritatea la nivelul resurselor umane a devenit în prezent asigurarea unui echilibru între numărul de bărbați și cel de femei. Nu este vorba doar despre a avea diversitate, ci despre a aduce eficiență companiei la nivelul modelului său de business.

Femeile știu ce vor, sunt eficiente, serioase și atente la detalii. Deși au abilitatea de a relaxa atmosfera dintr-un colectiv, sunt mult mai riguroase la respectarea deadline-urilor.

Află mai multe detalii despre femeile angajate în Grupul Renault aici.

Alte articole

La caravane des ètudes et des carrières francophones en Roumanie 2023-2024 La caravane des ètudes et des carrières francophones en Roumanie 2023-2024
La caravane des ètudes et des carrières francophones en Roumanie 2023-2024
Let’s Talk HR Let’s Talk HR
Let’s Talk HR
Angajatori de Top Angajatori de Top
Angajatori de Top