Femeile care conduc Femeile care conduc

Femeile care conduc

Deși primul vostru gând va merge, probabil, către femeile care sunt la volan, astăzi vom vorbi despre femeile care conduc echipe în industria auto.

Un domeniu care mult timp a fost considerat mai degrabă pentru bărbați. Chiar și așa, uneori, mașinile pe care le vedem pe stradă sunt proiectate, reglate și testate de femei.

Discuția dintre Mara Coman și Simona Albu aprofundează experiența celei din urmă ca femeie în industria auto, relatând experiențe, provocări și vorbind despre motivația principală care a determinat-o să activeze în acest domeniu: pasiunea.

Simona Albu lucrează în industria auto de aproape 30 de ani și coordonează una dintre echipele de tuning de la Centrul Tehnic de la Titu.

Atunci când s-a angajat pentru prima dată la Dacia ca inginer care lucra pe mașini cu carburator, Simona era singura fată între băieți. Și așa a rămas timp de 12 ani.

În cei 30 de ani de experiență, aceasta a ocupat diverse poziții în cadrul companiei, și a reușit, în fiecare echipă, să găsească un echilibru.

În prezent, Simona conduce o echipă de 13 oameni. Surprinzător, aici sunt mai multe fete decât băieți. Deși alegerea echipei a fost cât se poate de întâmplătoare, Simona este bucuroasă să vadă un interes crescut pentru industria auto în rândul femeilor. Mai mult, le admiră pentru atenția la detalii și pentru rigoare.

Citește întregul articol aici.

Alte articole

La caravane des ètudes et des carrières francophones en Roumanie 2023-2024 La caravane des ètudes et des carrières francophones en Roumanie 2023-2024
La caravane des ètudes et des carrières francophones en Roumanie 2023-2024
Let’s Talk HR Let’s Talk HR
Let’s Talk HR
Angajatori de Top Angajatori de Top
Angajatori de Top