4 ZILE DE RENAULT ENGINEERING MAGIC @POLIAUTOFEST 4 ZILE DE RENAULT ENGINEERING MAGIC @POLIAUTOFEST

4 ZILE DE RENAULT ENGINEERING MAGIC @POLIAUTOFEST

Începem cu cifrele: 4 zile | 200 de experți cool | 2500 de vizitatori la Engineering Days | 1000 de studente si studenți | 3 conferințe | 16 speakeri Renault | 11,5 vehicule (11 întregi si un Duster secționat)

 

Continuam cu povestea: 200 de experți cool (colegii noștri) au replicat universul Ingineriei Renault in clădirea Rectoratului Universității Politehnice București la Poli Auto Fest.

 

Ingineria Vehicul, Ingineria Platformă, Ingineria Mecanică, Ingineria Sistemelor și Software, Ingineria Inovațiilor, Ingineria Testelor, Simulărilor și Prestațiilor Client, Ingineria de Producție și Ingineria Post-vânzare – toate echipele noastre au pregătit experiențe cool pentru viitorii ingineri -> expoziție de piese și machete smart, la demonstrații live si echipamente high-tech.

2500 de vizitatori, dintre care 1000 de studente si studenți au intrat in lumea Ingineriei Renault pentru 4 zile. Caroserii, sisteme de iluminat, sisteme de siguranță, uși, scaune și accesorii văzute în detaliu, platforme smart, scanare 3D, demonstrații de update FOTA (Firmware-over-the-air) în timp real, o plimbare VR prin Metaverse-ul industrial Renault, simulatoare de diagnosticare a problemelor tehnice, roboței smart si imprimante 3D sunt doar o parte din experiențele care i-au incantat pe vizitatorii noștri si care i-au convins sa aplice pentru un stagiu sau un job la Renault.

La cele trei conferințe, Dream Your Career with Renault Group, Vehiculul Electric si Autovehiculul Viitorului, 16 colegi au prezentat studenților meseriile Renault si toate provocările faine din industria automotive.

La expoziția de automobile, Austral, Megane E-Tech, Captur, Arkana, Duster, Sandero si Spring au fost admirate de aproximativ 50.000 de vizitatori ai evenimentului UPB. Cei mai curioși dintre ei au putut face si un test drive cu noul Jogger Hybrid.

A fost o adevărată desfășurare de forte si nu putem sa fim altfel decât mândri pentru ca am făcut astfel parte din cel mai mare eveniment de acest gen din istoria Universității Politehnice din București.

 

Le mulțumim tuturor colegilor implicați ... 200 am fost la Politehnică, însă mult mai mulți dintre voi ne-ați susținut pentru a putea sa le spunem povestea Ingineriei Renault si a produselor noastre unui număr atât de mare de Future Automakers! Pe data viitoare, cu povesti si cifre si mai impresionante! 

Alte articole

La caravane des ètudes et des carrières francophones en Roumanie 2023-2024 La caravane des ètudes et des carrières francophones en Roumanie 2023-2024
La caravane des ètudes et des carrières francophones en Roumanie 2023-2024
One Day of Renault Engineering Magic @Universitatea Valahia din Târgoviște One Day of Renault Engineering Magic @Universitatea Valahia din Târgoviște
One Day of Renault Engineering Magic @Universitatea Valahia din Târgoviște
One Day of Renault Engineering Magic @Universitatea Pitești One Day of Renault Engineering Magic @Universitatea Pitești
One Day of Renault Engineering Magic @Universitatea Pitești