Success Unfiltered

Bun venit la She Drives Science

Success Unfiltered

70 de tinere Drivers of Science, pasionate de domeniile tehnice, au explorat alături de noi cele mai captivante povești despre o carieră de succes în lumea științei și a tehnologiei!

Cum a fost? Exact așa cum a spus Arhimede. Forța, energia pozitivă, speranța și încrederea transmise de colegele și invitatele noastre pe scenă au fost răsplătite cu aplauze, zâmbete și good vibes, la aceeași intensitate din partea publicului.

Împreună am discutat despre provocări, despre eforturile și sacrificiile necesare pentru a obține rezultatele dorite.

A fost o discuție sincera, fără filtre, în care nu am ascuns faptul că eforturile sunt mari. Cu toate acestea, într-o echipă de oameni faini și ambițioși, exact aceste eforturi sunt cele care ne ajută să creștem și să evoluăm, atât personal, cât și profesional.

Success Unfiltered @SheDrivesScience

Agenda evenimentului

15:30 – Welcome refreshments

16:00 – 16:15 – Who is Renault Group Romania?

16:15 – 17:00 Perspectives on Success

  • Diana Nițescu, Founder OctogonHUB 
  • Iulia Dorobantu, Co-Founder Charger.ro
  • Ioana Diță, Project Manager, Resources & Competences

17:00 – 17:45 The Best Reflection of You 

  • Lavinia Botea, Team Manager Connectivity, Multimedia & HMI
  • Andreea Ștefănescu, Chef UET, Pregătire Montaj
  • Elena Diana Nicu, Product Leader, Renault Digital HUB Romania
  • Neida Gherman, Șef Atelier Aluminiu

17:45 – 18:00 What’s Next?  
Drive Your Future, She Leads Tomorrow, She Science Community

Rând pe rând, invitatele noastre au împărtășit valorile care le-au ajutat să depășească obstacolele și să ajungă acolo unde sunt astăzi. 

Sperăm ca le-am oferit participantelor noastre motivația și instrumentele necesare pentru a-si construi propria rețetă de succes. Nu există o formulă unică, dar împreună putem găsi combinația perfectă de elemente care să conducă spre împlinire și cariera visată.

În esență, a fost, de fapt, o discuție despre pasiune și reziliență și despre un mindset care nu urmărește „să fiu cea mai bună”, ci „să fiu mai bună decât ieri”. Am fost împreună în această călătorie pentru a le încuraja și pentru a le oferi participantelor noastre motivația necesară pentru realizarea propriilor visuri.

 

Evenimentul nostru a fost acel "loc" sigur și deschis, unde tinerele studente și masterande cu profil tehnic s-au putut conecta și au putut găsi noi oportunități de a învăța și a se dezvolta împreună. 

Am dovedit împreună că succesul nu vine atunci când îți limitezi provocările, ci atunci când provoci limitele.